Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

test

Blog / 27-07-2020

test

Een opdracht kan beginnen vanuit de inhoud, maar na verloop van tijd bijvoorbeeld kantelen naar een oplossingsvraagstuk. Als Senior Jurist Bezwaar en Beroep wordt er van je verwacht dat je hier elke keer adequaat op inspeelt. Ons motto? Blijf je verwonderen! We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan de organisatie. Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhousedag potentiële nieuwe collega’s te vertellen over werken bij EIFFEL, je collega’s een training over jouw expertise te geven of junior juristen te begeleiden in hun rol. Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.